Bedwetters soovitab – #yesspärnu vol2

Pärnu juurtega bänd Bedwetters soovitab –  #yesspärnu ehk Pärnus me ütleme kõigele “jaa”

Vaata, millele Bedwetters Pärnus “yess” ütleb ning milliseid aastaringseid tegevusi ja atraktsioone bändi liikmed Joosep Järvesaar, Rauno Kutti, Mihkel Mõttus, Kaspar Koppel ja Karl-Kristjan Kingi sulle Pärnus puhkamiseks soovitavad!

Tule Pärnusse ja ütle puhkusele “jah”!

Aktiivne ja lõbus puhkus, nii toas kui õues

Bedwetters soovitab – OKOK Vaba Ajakeskus on uusim ja moodsaim vaba aja keskus Pärnus, kus veeta aega sõprade või töökollektiiviga.

Vabaajakeskuses on 10 põrkepiiretega varustatud Brunswick bowlingurada. Sind tervitab hubane lounge nautimaks õdusaid õhtuid mõnusas seltskonnas või pere seltsis. Võta kaasa hea tuju ja meeldiv seltskond, Sinu heaolu eest hoolitseme juba meie!

OKOK Vabaajakeskuses saab mängida ka GlowGolfi, piljardit ja noolemängu. Pere kõige pisemaid ootab põnev seiklusrada. Eesti köögist inspireeritud snäkibaar pakub hõrgutavaid maitseid, millest lihtsalt ei saa ilma jääda.

Bedwetters soovitab – Alpakafarm, Eesti suurim alpakakasvatus, lööb nunnumeetri lõhki!

Alpakad, need uudishimulikud, kuid pisut pelglikud loomad, annavad oma suurte silmade ja naeruse näoga palju head energiat ja teevad tuju heaks!

Alpakafarmis on külastajatel võimalus alpakasid lähemalt näha, silitada ja neile talu poest ostetud porgandiviile sööta. Peale alpakade on võimalik näha ka lahedaid laamasid, guanakosid, armsaid kääbuskitsesid, minilambaid, merisigu, kanu ja küülikuid. Talupoest saate osta suveniire, alpakavillast lõnga, kudumeid ja muid tooteid.

Bedwetters soovitablustliku ja looduskauni puhkuse juurde Soomaa rahvuspargis käib üks lõbus rabas ujumine ja UNESCO pärandi haabjaga sõitmine.

Pärnu ja Viljandimaa piiril paiknev Soomaa on oma inimtegevusest praktiliselt puutumata rabade, soometsade ja looduslikes sängides jõgedega üks Eestimaa looduse pärleid.

1993. aastal rajatud Soomaa rahvuspark on suuruselt teine rahvuspark Eestis, mille 39 884 hektarilisest pindalast koguni poolel laiuvad soised alad. Soomaale iseloomulikud üleujutused võivad pargi kogupindalast katta lausa 17 500 hektarit. Kevadine suurvesi on tuntud kui viies aastaaeg.

Bedwetters soovitabaktiivset puhkust männimetsade keskel asuvas  Jõulumäe Tervisespordikeskuses, kus tegevusi jagub lausa mitmeks päevaks.

Jõulumäele Tervisespordikeskusesse on loodud mitmekülgsed võimalused looduses liikumiseks.  Ringi jalutades leiad siit suusa-, jooksu-, jalgratta- ja rullirajad, samuti orienteerumise-, disc golf’i- ja matkarajad, lisaks kergejõustikualade väljakuid, pallimänguplatse, padeli- ja tenniseväljakud jm. Uudsena on Jõulumäel avatud ka eksklusiivne aastaringselt kasutatav liivahall, mis peidab endas terve jalgpalliväljaku ja tonnide viisi mõnusat luiteliiva. Jõulumäe liivahallis saab unustada kesise suve- ja kehva suusailma – siin on alati soe.

Jõulumäe liivaväljakuga spordimaja on kogu piirkonnas ainulaadne. Hallis on FIFA nõuetele vastav rannajalgpalli väljak, mis võimaldab harrastada erinevaid rannaspordialasid – rannajalgpall, -võrkpall, -käsipall, -tennis, -maadlus jne. Liivahallis saab korraldada võistlusi, treeninguid ja laagreid. Jõulumäele saab jääda ka pikemaks – olemas on nii majutus kui toitlustusvõimalused.

Bedwetters soovitabpadel on tõeliselt põnev ja haarav mäng, mida  saad Padelsquare Padelikeskuses nautida koos sõprade või perega.

Padelsquare Padelikeskuses ootab sind 4 kaasaegset padeliväljakut. Uus spordiala padel on kaasahaarav ja lõbus ajaveetmisvõimalus, mis sobib igas vanuses inimestele. Pea meeles, et mänguks peab alati olema 4 inimest. Väljaku broneerimine käib läbi Playtomic.io veebirakenduse.

Keskuses ootavad sind moderned riietusruumid, lounge puhkeala, saun ja vajadusel ka konverentsiruumid. Korraldame ka treeninguid ja suuremaid üritusi. Varustust on võimalik kohapealt osta või rentida. Haara kaasa vaid sporditossud ja tule kohale!

Tutvu kõikide aktiivsete tegevustega siin:

Kultuuripuhkus

Bedwetters soovitab – Uue Kunsti Muuseumi kaasaegse kunsti näitused on alati põnevad ja positiivselt üllatavad!

Muuseumi kollektsioonis on üle 700 kujutava kunsti teose ning videoteegis üle 1200 dokumentaalfilmi. Mark Soosaare rajatud kunstikeskus on Pärnu kultuurielu oluline tuiksoon! Traditsiooniks on saanud igasuvine rahvusvaheline aktinäitus Mees ja Naine ning taaskasutusnäitus ANNA UUS ELU. 

Muuseumis asub kunstipood, kus on müügil kohalikku disaini ja suurim postkaardivalik Pärnus.

Bedwetters soovitab – Meie sünnilinna lugu algab Pärnu Muuseumist, mille seinad ja inimesed räägivad lugusid meie esivanematest ning 11 000 aasta pikkusest aja- ja kultuuriloost.

Sammume Eesti vanimast inimasustusest Pulli asulast põnevasse hansalinna, kust jõuame läbi supelsakste ja Eesti Vabariigi väljakuulutamise peaaegu et tänapäeva – meie vanaemade-vanaisade kodu meenutavasse retrohõngulisse nõukogude elutuppa.

Pärnakatena kasvame mere ja jõe rüpes, saades inspiratsiooni rannaliivast, meretuulest, kajakate laulust ja pärnapuude alleedest. Siit saab tuule tiibadesse ohtralt muusikuid, kirjanikke, kunstnikke – tule muuseumisse ja saa teada, mis selles Pärnu õhus ikka nii erilist on!

 

Bedwetters soovitab – Punane torn, Pärnu linna vanim säilinud hoone, on koht, kus näed ja koged 15 000 aastat ajalugu 10 minutiga!

Keskaegses Punases tornis asub tänapäeval põnev väikemuuseum ja selle pööningukorrusel asuvas 360º panoraamkinos näidatakse unikaalset animafilmi, mis räägib Sulle 10 minutiga kogu paikkonna ajaloo alustades viimasest jääajast.

Varu aega aga kindlasti rohkem, et tutvuda ka torni endaga ja saada teada, milline nägi Pärnu välja 500 aastat tagasi. Kujuta ette, et oled Uus-Pärnu müürsepp Andreas Block või Pärnu raehärra sulane Jaan, sikuta lahti keskaegse kaitserajatise raske uks ja uuri, kas torni emandad on valmis pajatama põnevaid lugusid Pärnu linna kauaegsest vangitornist, endisaegsetest linlastest ning keskaegsest kuritööst ja karistusest.

Tutvu kõikide kultuuripuhkuse ideedega siin:

Spaapuhkus

Bedwetters soovitabViiking Spaa Hotell on suurepärase asukohaga spaahotell Pärnus, asudes rannarajoonis ajaloolise Vallikraavi ääres, vaid mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel Pärnu südalinnast ja rannast.

Viiking spa pakub mitmekülgseid terviseuuringuid kõige kaasaegsemate vahenditega ning laia valikut klassikalisi taastusraviprotseduure ja erinevaid lõõgastuspakette.

Erilise katuseaiaga “Viiking Saaga” on Eesti kõige omanäolisem vee- ja saunakeskus. Vee- ja saunakeskuses on 7 erinevat sauna ja mitmeid erinevaid basseine, leiad siit ka ainulaadse lumesauna.

Bedwetters soovitab ESTONIA Resort Hotel & Spa on Eesti kõige soojem spaakeskus!

Estonia Resort Hotel & Spa ammutab inspiratsiooni Eesti loodusest, rahvuslikest traditsioonidest ja kultuurist. 

Hotellis on 106 kõigi mugavustega hotellituba. Majutus sisaldab buffet-hommikusööki hotelli restoranis NOOT ja piiramatu ajaga spaa- ja saunakeskuse külastust. Spaas saad teadlikult tegeleda oma tervise, keha ja meele tasakaalustamisega, nautides laia valikut hoolitsusi. 

Tutvu kõikide paapuhkuse ideedega siin:

Toiduelamused

 Bedwetters soovitabFine dining Restoran Raimond asub Pärnu rannas Hedon SPA & Hotelli merepoolses küljes, samas kompleksis ajaloolise Mudaravila hoonega. 

Restoran Raimond on kui omaette maailm, kus saavad oluliseks maitsed, lõhnad, tekstuurid ja nautlemine. Restoranis pakutakse Põhjala köögist ja kohalikust toorainest inspireeritud 3-käigulist a’la carte menüüd, degustatsioonimenüüsid ja grupimenüüsid. Siin pingutatakse selle nimel, et pakkuda Sulle ootuseid ületavaid elamusi!

Suvisel perioodil on avatud terrass vaatega rannapromenaadile. 

Bedwetters soovitabErmistu Puhkekülas asuvas Resto Võrgukuur leiad ehedaid maitseid, rustikaalselt hubase miljöö, sõbraliku teeninduse ja imelise vaate Ermistu järvele.

Siin looduse keskel veedetud aeg on tõeline puhkus! Väikestele gurmaanidele on loodud eraldi lastemenüüAastal 2023 pälvis resto peresõbraliku toidukoha märgise.

Aastaringselt toimuvad eriüritused, näiteks omaette elamust pakkuv halva teeninduse õhtusöök. Lisaks pakutakse gruppide toitlustamist, katame peo- ja pulmalaudu ning pakume stilistikat/dekoreerimist.

Tutvu kõikide Pärnu ja Pärnumaa toidukohtadega siin:

Otsi siit

Puhkajale

Konverents

Professionaalile