Kuidas edukat kampaaniat korraldada

5. november kell 9.30 – 14.30

Tervise Paradiisi 8 korruse seminariruum (Side 14, Pärnu)

Selleks, et turundustegevused oleks edukad ja tooksid ettevõttele rohkem kliente ja käivet on vaja olla kursis erinevate võimalustega mida digiturundus pakub.

Praktilises koolituses vaatame lähemalt kampaania planeerimisprotsessi, tutvume erinevate sihtimisvõimalustega ning räägime ka sellest kuidas anda kvaliteetset sisendit agentuuridele/teenusepakkujatele, et nad saaksid keskenduda kõige olulisemale – tulemusliku kampaania loomisele. Vaatame mõningaid tööriistu, mille abil on võimalik analüüsida oma klientide profiile ning vaadata, mida konkurendid teevad.

Teemad, mida koolitusel läbitakse:

  • Kampaania planeerimine – mis on oluline enne läbi mõelda, kuidas kampaaniat üles ehitada, kanaleid valida, sõnumeid/visuaale luua
  • Erinevaid lahendused, millega digiturundus efektiivsemaks muuta – strateegilised taktikad ja sihtimisvõimalused
  • Praktilise poole pealt jõuame läbi teha reaalse kampaania seadistamist Google Ads platvormil

Ajakava:

9.30-10.00 Saabumine ja tervituskohv

10.00-12.00 Koolitus I osa

12.00-12.30 Kohvipaus

12.30-14.30 Koolitus II osa

14.30 Lõpp

Registreeru hiljemalt 30. oktoobriks. Registreerimine on lõppenud!

Koolituse hind 15 eur /inimene +km

Koolitaja:

Katrin Vilimaa-Otsing - digiturunduse ekspert, Turunduskoolitus OÜ

Katrin Vilimaa-Otsing on meedia alal tegev olnud juba 2010. aasta suvest. Rohkem kui kümnendi kestnud karjääri sisse on jäänud koostöö nii suuremate meedia- kui ka loovagentuuridega ning klientidega nii meilt kui mujalt. Aastate jooksul on ta koostööd teinud väga erinevate ettevõtetega mitmetest valdkondadest ning näinud erinevaid lähenemisi ning oskab seega suure tõenäosusega nõu anda ka sinu ettevõtte turunduse efektiivsemaks muutmise teemadel. Põhiliselt on Katrini oskused seotud digiturunduse, strateegia, mõõtmise ja kõigega, mis sellega seondub – seadistused, planeerimine, erinevad tööriistad ja programmid. Katrini eeliseks on pidev praktiseerimine – ta mitte ainult ei koolita, vaid reaalselt tegeleb oma ettevõttes kampaaniate haldamise ja turundusteenuste pakkumisega. Seetõttu on ta kursis viimaste uuenduste ja trendidega ning panustab palju aega uute teadmiste omandamisse. Lisaks mõistab ta ise ettevõtte omanikuna teiste ettevõtjate murekohti ja oskab vaadata turundust kui tervikut kogu ettevõtte juhtimise strateegias. Turunduskoolitus OÜ on Google poolt sertifitseeritud partner.

Otsi siit

Puhkajale

Konverents

Professionaalile

Liitu meie uudiskirjaga

Visit Pärnu uudiskiri aitab sul veeta oma järgmise puhkuse Pärnus!