Näitus `Pärnu Rannapargi ajalugu, väärtused ja kaitsmine`

Villa Ammende, Pärnu, Pärnu maakond, Eesti
Vaata kaardil

Ajad ja hinnad

15.06.24 - 31.08.25

18:00 - 23:00

Ootame kõiki Pärnusse, Villa Ammende aeda, kus on eksponeeritud põnev läbilõige Pärnu Rannapargi ajaloost – tule ja avasta Pärnu Rannapargi pärand!

Alates 15. juunist 2024 kuni 2025 aasta suve lõpuni on Villa Ammende aia iidsete tammede all avatud põnev näitus, mis tutvustab Pärnu Rannapargi rikkalikku ajalugu, väärtusi ja looduskaitse tähtsust. See hariv ja inspireeriv sündmus rõhutab Rannapargi rolli Pärnu kultuuri ja ökoloogilise tasakaalu säilitamisel.

Hoolikalt valitud eksponaadid ja loodust käsitlevad näited illustreerivad, kuidas Pärnu Rannapark on aastate jooksul arenenud ja säilinud. Näitus on suunatud nii kohalikele elanikele kui ka külastajatele, kes soovivad paremini mõista ja hinnata Rannapargi kultuurilist ja keskkondlikku väärtust.

Kõigil soovijatel on võimalus tulla ja külastada seda ainulaadset väljapanekut, mis pakub haruldast võimalust süüvida Pärnu Rannapargi ajalukku ja looduskaitsesse ning pakkudes külastajatele rikkalikku õppe- ja avastuskogemust.
 

Võtke endale mõnusalt aega, et jalutada mööda villa aia jalgteid.  Leidke üles aia erinevatesse osadesse paigutatud üleelusuurused “magamistoasirmid” ja saage teada, mis oli Pärnus enne seda, kui uhke Villa Ammende Rannaparki kerkis.
Toredaid äratundmisi ja üllatavaid kohtumisi ajalooga!
 

Näitust on rahaliselt toetanud Keskkonnainvesteeringute Keskus läbi “Keskkonnaprogrammi keskkonnateadlikkuse teabekandjate loomine 2023” taotlusvooru, mis on võimaldanud tuua kokku parimad praktikad ja teadmised.
 

Projektijuht ja sisuloojad:
Projektijuht – Indrek Aija, Punane Latern OÜ
Peremees – Stiven Sild
Hotellijuht – Sven-Erik Volberg